logo
Noordse Vrouwen
Nachtegaalstraat 157
1021 EZ Amsterdam
Neem contact met ons op
26/07/2023

De locatie voor Noordse Meiden en Vrouwen

Er komt een meiden en vrouwencentrum in Amsterdam-Noord! En weet je waar? 

Dit wordt dè plek voor alle Noordse meiden & vrouwen!

Het nieuwe meiden en vrouwencentrum is het resultaat van een bundeling van krachten van vrouwenorganisaties en actieve vrouwen uit Noord. Het stadsdeel draagt dit initiatief een warm hart toe en heeft deze locatie in bruikleen ter beschikking gesteld om een plek te creëren waar elke vrouw zich welkom voelt om langs te komen om met en van elkaar te leren.

Tot maart 2024 draait het centrum een pilot met programmering en zal de organisatie verder worden ontwikkeld. Zo gaan we samen verkennen wat er belangrijk is binnen een vrouwencentrum en kunnen we jullie feedback mee nemen voor het definitieve vrouwencentrum. Dat zal, na een verbouwing van 3 maanden na verwachting haar deuren openen in medio Oktober. 

We nemen je de komende 6 weken mee in dit avontuur. Wij willen jullie graag uitnodigen, want iedere Noordse meid en vrouw is welkom om zich aan te sluiten en gebruik te maken van dit spiksplinternieuwe centrum in wording.

Laat je e-mailadres hier achter als je graag op de hoogte wilt worden gehouden of neem contact op met Adinda voor een kennismaking en/of meer informatie noordsevrouwen@civicamsterdam.nl en/of 06-12210081